Referencer

CHI GONG

REFERENCER

Det kan du også få ud af Chi Gong

Læs hvad andre kursister har fået ud af, at deltage på Christinas Chi Gong hold

  • Forny din energi
  • Øg din sundhed
  • Afslapning for kroppen, nervesystemet og hjernen
  • Heal dig selv
  • Få mere vitalitet og indre harmoni

Pris for undervisning

Vinter-/forårsholdet á 17 lektioner: 1275,-

Natur Chi Gong pr. lektion: 100,-

Børne Chi Gong á 9 lektioner: 675,-

Forårs Chi Gong (to en halv time): 250,-

 

Tider med undervisning

Tirsdag  17:15 - 18.15 - Børn

Tirsdag  19:00 - 20:30 - Voksen

Onsdag  09:30 - 10:30 - Natur Chi Gong

Nyhed – Forårs Chi Gong

 

Lørdag den 16/3/2019 k.l 09:00 - 11.30

Se nogle af

øvelserne

på video ...

Første gang blev præsenteret for Golden Wings Chi Gong, var der noget inden i mig som manglede. Noget, som kaldte på en indre ro og manglende evne til selv healing.

Jeg manglede et sted hvor jeg kunne slippe al konkurrence, alle facader og kun være 100% mig.

Fra første Chi Gong træning vidste jeg, at nu var jeg kommet hjem. Alt omkring mig og inde i mig gav pludselig fuldstændig mening. Alt blev stille og jeg kunne igen mærke mig selv.

 

Sådan var min oplevelse med Chi Gong – dér, hvor jeg var i mit liv. Det er slet ikke hverken givet eller nødvendigt, at du får en tilsvarende oplevelse. Men, jeg vil være garant for, at med Chi Gong, gør du noget godt for dig selv i det liv, du har.

 

Det siger andre...

“Chi Cong er for mig en helt særlig oplevelse. En fantastisk følelse af at krop og psyke taler sammen. For mig har det bedste været at arbejde med de spændinger jeg har i min krop pga. diverse skader og hermed smerter, som jeg gennem årene er blevet for god til at lukke af overfor. Hver tirsdag giver jeg mig selv en gave ved at deltage på Christinas Chi Cong hold. Jeg kan være træt, have hovedpine, være fyldt med diverse tanker, men lige meget, hvordan jeg møder op, er jeg 1 1/2 time efter glad, afslappet og mærker tydeligt en helt anden ro og kontakt med min krop og min vejrtrækning.”

Anette – Pædagog og Psykoterapeut studerende

 

“Hej Christina, efter 2 gange oplever jeg at tirsdag efter træning sover jeg trygt og godt. Jeg er normalt meget plaget af voldsomme drømme og vågner flere gange om natten for at komme ud af dem. Men ikke de 2 sidste tirsdage og det er jo så fedt. Jeg er helt overbevidst om, at når vi har trænet de næste par måneder, kan jeg få flere nætter i træk hvor jeg sover godt. Jeg elsker allerede chi gong, det giver mig ro i mit hoved og min krop. Tak for dig og chi gong. Jeg kunne bare mærke der var kontakt mellem mig og de øvelser. Det er første gang siden 2004, hvor jeg blev syg, at jeg har følt sådan ved fysisk træning.”

Dorte – 56 år, Økonomiassistent

 

“Hej Christina. Tak for god træning. Min lille beretning handler om vejrtrækningen, som jeg tænkte på, og fik glæde af i dag, da jeg var til tandlæge. Ikke noget ondt ord om tandlæger, men jeg bryder mig bestemt ikke om at være gæst der. Håndfladerne sveder, hjertet hamrer og vejrtrækning er noget der foregår i små korte ryk… normalt. Men i dag koncentrerede jeg mig om hvad du sagde i går om den vejrtrækning – og faktisk hjalp det på meget, at jeg ikke efterlod tandlægestolen med dybe mærker af fingeraftryk – Så tak for det.”

Lotte – 46 år, Selvstændig

ChiCare.dk

Chi Gong og Zoneterapi

V/Christina Nørskov

 

Uddannet zoneterapeut og Chi Gong instruktør.

Medlem af:

Kontakt

 

Christina Nørskov

Hovedgaden 46A

8832 Skals

Email: christina@chicare.dk

Tlf.: 61 67 85 37

Copyright @ All Rights Reserved - By GrafiskGenvej.dk