Min historie

CHRISTINA NØRSKOV

Chi Gong instruktør og Zoneterapeut

Hej, jeg er Christina


  • Født i 1979
  • Selvstændig
  • Mor til to drenge
  • Gift med Claus


Jeg vil gerne fortælle dig lidt om mig selv

Som barn kunne jeg mærke hvordan mennesker havde det. Det var ikke altid super fedt. Det var faktisk lidt skræmmende – især når jeg mærkede, hvordan de voksne benægtede deres følelser…

Da jeg begyndte på sport (gymnastik som det første), lagde jeg mærke til, hvordan der var et frirum for følelserne og forklaringerne. Det var ligesom her jeg kunne gives slip, ihvertfald for et kort øjeblik. Det var skønt og befriende og alle følelser kunne få frit løb.

Gennem hele min opvækst og skoleforløb (som jeg syntes var svær) blev sport en stor del af mig og min hverdag, og min måde at give slip på.


Da en veninde så præsenterede mig for karate, kunne jeg mærke at der var nogle brikker i puslespillet der begyndte at falde på plads. Her var det pludseligt helt naturligt af følelser og bevægelse blev koblet sammen. Meditation, åndedræt og sport hang sammen med de resultater jeg opnåede (og de var gode;))


Skygge af mig selv

En skade gjorde at jeg blev nød til at stoppe med karate, og det gjorde at jeg kom ind i en periode hvor jeg glemte mig selv og det som jeg elskede allermest Spiritualitet og bevægelse….


Jeg blev en skygge af mig selv, og ubalancer som dårlig skulder, dårligt humør og usikkerhed omkring mig selv og den jeg var , skyggede for min evne til at mærke mig selv og mine evner.


Zoneterapi – på rette vej

Jeg havde en drøm fra jeg var helt ung om at blive zoneterapeut. Teorien om at fødderne har forbindelse til hele kroppen, og at fysiske ubalancer kan sætte sig som fysiske ubalancer (eller omvendt at de følelsesmæssige ubalancer bliver en fysisk smerte) i kroppen, ja det har altid fasineret mig og givet rigtig god mening, da det er gennem fødderne vi får energien fra jorden 😉


Så tak til Mie som gav mig et kærligt men bestemt spark, ud af mit hamsterhjul og ind i den verden som giver mig så mange eventyr, glæde og frihed i min hverdag i dag – for ja, nu var jeg på rette vej igen.


At få lov til at bruge mine evner, til at hjælpe andre (og mig selv) med at mærke kroppen igen og slippe af med ubalancer, fysiske såvel som følelsesmæssige var fedt, jeg var glad, og endelig blandt andre som forstod mig, og derved kunne hjælpe mig.


Hurtigt var jeg selvstændig og levede 100% af zoneterapien, meeen – der manglede noget... – Noget, der koblede kroppen, sindet og vores spiritualitet endnu mere sammen, noget jeg selv kunne gøre dagligt for at nære mig og holde mig i balance.


Fra usikkerhed til kærlighed og tillid

Zoneterapien havde hjulpet mig tilbage mod mig selv, efter at blive udrenset, og jeg kunne begynde at mærke mig selv, min krop og mine følelser igen. Jeg kunne også mærke, at der var noget, som ikke helt var på plads endnu. Jeg manglede noget, jeg selv kunne gøre i min hverdag for at holde mig selv i balance og styrke min power og indre flamme.


Da min spirituelle mentor Sanne Andersen, startede Golden Wings Chi Gong instruktør uddannelsen op, vidste jeg, at det hold skulle jeg være med på – koste hvad det måtte.


OG, YES! Nu blev puslespillet fuldendt.


Meditation, åndedræt, bevægelse og kinesisk medicin KKM (zoneterapien), samlet i en fantastisk uddannelse. Jeg var kommet hjem – hjem i mit hjerte igen – hjem i mit rette element. Nu skete der for alvor ændringer og forandringer i mit liv.


Alt det jeg altid har kunnet mærke i mig selv og i alle andre, af uforløste følelser og fysiske ubalancer (smerter og blokeringer), blev lige pludseligt helt naturligt. Den dybe forståelse for, hvordan ubalancer i os mennesker opstår, men så sandelig også, hvordan jeg afhjælper dem, blev helt klart for mig. Den dag idag, er det en helt naturlig del af mit arbejde med mine klienter.


Samlet som menneske

Dét, at blive samlet som et helt menneske: fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt (bevægelse, åndedrætsøvelser og meditation) – gav mig klarhed, indre power, kærlighed (til mig selv) og det gav mig evnen til, at høre mine indre guidings (de guidings vi alle besidder, og bør følge ;).


I dag

I dag underviser/hjælper jeg kvinder og mænd, til at komme i kontakt med og forstå deres fysiske og følelsesmæssige ubalancer gennem Chi Gong og zoneterapi.


Børn og unge har også en helt speciel plads i mit hjerte. Jeg underviser/hjælper dem med at blive i deres spiritualitet og power, kontakten til deres krop, følelser og fantasi gennem Chi Gong.


Jeg oplever, at når jeg kombinerer Chi Gong og zoneterapi, kan jeg hjælpe mine klienter meget effektivt med at komme i kontakt, give slip og skabe flow i deres liv. Det giver mine klienter en følelse af, at have fået poweren tilbage til dem selv.


Jeg har lært, …

  • at skabe kontakt mellem min krop og mine følelser.
  • at lytte til og forstå min krops signaler hvad enten det er fysiske eller følelsmæssige beskeder jeg får.
  • at lytte til og stå ved mig selv som den jeg er.
  • at handle ud fra de guidings, der kommer indefra.
  • at have tillid til det jeg mærker.

– Det kan du også.


Du kan også skabe kontakt til din krop og dine guidings. Du kan også lære, at lytte til de beskeder, der gemmer sig i dig.


Hvis vi ikke lytter til vores krop og følelser, kan det være rigtig svært at slippe af med de fysiske og følelsmæssige ubalancer (smerter, begrænsninger og blokeringer osv), vores krop går rundt og bærer på.


Forandringer fryder…

Ikke kun mine egne ubalancer er blevet healet, men også mit hjem, min familie, min klinik og undervisning er forandret fra en skygge til mere frihed og kærlighed.

Jo klarer min indre flamme lyser, jo nemmere er det for mig at se, lytte og hjælpe dig med, at komme i kontakt, give slip og skabe flow i dit liv.

Jeg ved, at når jeg har evnen til disse forandringer inde i mig, så besidder du præcis den samme power – 100%.

Tilmeld dig et Chi Gong hold

ChiCare.dk

Chi Gong og Zoneterapi

V/Christina Nørskov

 

Uddannet zoneterapeut og Chi Gong instruktør.

Medlem af:

Kontakt

 

Christina Nørskov

Hovedgaden 46A

8832 Skals

Email: christina@chicare.dk

Tlf.: 61 67 85 37

Copyright @ All Rights Reserved - By GrafiskGenvej.dk