ChiCare meditation

ChiCare Meditation

ChiCare meditation for ro, energi og indre harmoni

"Du har en fantastisk blid og beroligende stemme, meget mere end andre mindfulness meditationer jeg har lyttet til. En skøn følelse af afslappethed og velvære fylder kroppen efter denne meditation"

Camilla, 27 år

Velkommen til min meditations side, en side der er fyldt med chi meditationer der giver dig ro, energi og indre harmoni.

 

Jeg laver mine meditationer ud fra terorien om alt hva der omgiver os er chi (den universelle livgivende enrgi) alt vi spiser er chi, den luft vi indånder er chi, og de mennesker vi omgiver os med påvirker vores chi os fysisk,mentalt og spirituelt - Og chi healer os!

 

Mine meditationer er mindfule, energioptimerende og afslappende for krop og nervesystemet, og arbejder altid med at få din chi i flow.

 

Inden du hopper på hovedet ud i mine meditationer kan du lige prøve denne "Chi sleeping" meditation for at høre om du finder ro i min stemme, bare klik lige her så er du igang!

"Din stemme skaber ro. Efter halvanden times chi gong i tirsdags og derefter denne lille meditation, sov jeg som en baby. Det skal prøves igen lige om lidt"

Anette, psykoterapeut

Meditation

ChiCare.dk

Chi Gong og Zoneterapi

V/Christina Nørskov

 

Uddannet zoneterapeut og Chi Gong instruktør.

Medlem af:

Kontakt

 

Christina Nørskov

Hovedgaden 46A

8832 Skals

Email: christina@chicare.dk

Tlf.: 61 67 85 37

Copyright @ All Rights Reserved - By GrafiskGenvej.dk