liveworkshops

Christina er ikke bare et fantastisk menneske og en skøn person, hun er kniv hamrende skarp og dygtig til det hun laver, og hendes passion for chi gong, stråler SÅ meget ud af hende og skaber tryllestøv, som hun generøst drysser ud over alle i hendes nærvær!

Nanna Pedersen, indehaver af "changed by you"

2019´s Forårs Chi Gong


"Jeg er taknemellig for at jeg nu kan mærke hvordan det føles at være afslappet. Christina´s chi gong har især hjulpet mig med at hente energien udefra, centere det i mig, og derigennem nå ind til mit center og fylde mig med beroligende energi!"

Camilla 27 år, pædagog

Forårs chi gong 2019!

Forårs/lever flow for mere styrke, stabilitet og tålmodighed.


Ahh, forår! Denne spirende fornemmelse i krop og sind, opvågningen efter en lang vinter i hi og nu begynder safterne at komme ud i hele kroppen og man får lyst til at komme i gang og lave en forårs rengøring.


Forårets organer er leveren og galdeblæren, vi befinder os i træ elementet og når vores følelser er vi i harmoni er vi fokuseret, tålmodige, føler os stærke fysisk og mentalt, afslappet og fyldt med glæde er vi derimod i ubalance er vi vrede, opfarende, anspændte (fysisk og mentalt) og klar til kamp.


De vigtigste chi gong øvelser om foråret er de udrensende øvelser, da det dominante organ om foråret er leveren vores største fordøjelses organ hvad angår afgiftning.


Udrensnings øvelser er lavet til at rense vores krop for stagneret chi fra forurenet fødevare, luftforurening, medicin, gamle og negative følelses stagnationer og lav energi i krop og sind og til at frigøre chi i kroppen.


Selvom de primære øvelser for foråret er udrensende er det vigtigt også at huske næste skridt nemlig den styrkende del af træelementet, da generalen for vores forsvar (leveren ) har brug for styrke til at udføre sit job som kræver et flow af blod og chi gennem kroppen.


Denne sæsons/ disse organøvelser er lavet til at udrense og styrke lever og galdeblære så chién får frit flow i hele kroppen.


Programmet for lørdag den 16. marts er som følgende:

kl 09.00 – 10.00 forårs Chi Gong flow

kl 10.00 – 10.15 forfriskning

kl 10.15 – 11.30 cupping, meridian tapping og forårs meditation


Prisen for denne skønne forårs chi gong er kun 250,- så send mig en mail på christina@chicare.dk eller en sms på 61 67 85 37, så du kan komme foråret godt i møde.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig i gang med foråret ;)


De bedste chi hilsner -Christina ChiCare.dkForåret energi er udvidende og aktiv, nu er det tid til at smide vinterkappen!

DET GODE NYHEDSBREV


Når du tilmelder dig ChiCare nyhedsbrev, bliver du informeret om holdtræning, kurser, events og ikke mindst besked om nye Chi Gong øvelser på video.

 
 
ro og velvære

ChiCare.dk

Chi Gong og Zoneterapi

V/Christina Nørskov

 

Uddannet zoneterapeut og Chi Gong instruktør.

Medlem af:

Kontakt

 

Christina Nørskov

Hovedgaden 46A

8832 Skals

Email: christina@chicare.dk

Tlf.: 61 67 85 37

Copyright @ All Rights Reserved - By GrafiskGenvej.dk