Log ind

Nyt År - Ny Energi 2024

Skal 2024 være året hvor du transformerer stress om til livskraft og energi?

Dit online sundhedsunivers

Nyt år – Ny enegi 2024

Skal 2024 være året hvor du transformerer stress om til livskraft
og energi?

Med ChiCares fem elements sundheds transformation – fra stress til vitalitet, får du viden og praktiske øvelser som vil hjælpe dig med at få:


Mere ro og mindre stress

Mere bevidsthed og mindre frygt

Mere glæde og mindre smerte

Mere energi og færre frustrationer

Mere sundhed og mindre sygdom


En rejse ind i energiens verden som vil forandre dit syn på sundhed og balance for altid.

Gennem det store energi medicin system kaldet kinesisk medicin vil du lære hvordan krop sind og ånd hænger sammen, du lærer hvordan energibanerne løber gennem din krop og hvordan du selv kan praktisere selvomsorg for din krop, sind og ånd.

Jeg lærer dig at komme i gang på den rigtige måde, så du får en dybere forståelse hvordan energi arbejde fungerer, så du kan bruge energien til at transformere negative følelser og fysiske ubalancer om til god energi og velvære, gennem den fysiske krop.


Det kan også være du er på denne rejse fordi du har en specifik ubalance i kroppen som du ønsker at arbejde med og en dybere forståelse af, så du kan bruge din egen energi direkte som healing på en ubalance.


Eller måske er du bare nysgerrig og ønsker mere viden om kinesisk medicin og hvordan det hele hænger sammen med krop, sind og ånd.


Uanset hvor du er på din rejse, er dette forløb for dig.


Uddannelse, inspiration og transformation af krop sind og ånd, og energi.


5 uger med undervisning af Christina som har mere end 12 års erfaring indenfor den alternative behandler verden som zoneterapeut med egen klinik, undervisning af zoneterapeut studerende og energibehandling og bevægelse gennem chi gong, sagt med andre ord, du er i trygge hænder.


Du vil på disse 5 uger få kombineret teori og praksis så du får en dyb forståelse af hvordan energien flyder gennem dine meridianer og hvordan du kan bruge det til at holde krop, sind og ånd sund, rask og fuld af energi helt naturligt.


At få denne viden om krop, sind og ånd er en gave for livet, for når du har denne viden, kan du træffe sundheds valg som gavner dig på det helt andet niveau end du nogensinde har kunnet før.


Med livfuld energi,

-Christina Nørskov

Ejer og grundlægger af:

ChiCare – en verden af energi

VIP medlemsskab af Chi Care

Dit online sundhedsunivers
kr 6999,-
  • 6 ugers online live undervisning i TCM (traditionel kinesisk medicin)
  • 5 ugers online live chi gong undervisning:
  • FB gruppe med ubegrænset sparring
  • Opgavehæfte til onlineundervisningen
Populær

Tlf.:

+45 61678537

Email:

christina@chicare.dk