Meditation

Meditation er træning i at rense sindet, en træning i at være med dig selv.

 

Kunne du tænke dig at lære at meditere?

Ro, velvære og dit indre smil.

Kunne du tænke dig at lære at meditere?

Ved du ikke hvordan?

Her er vores meditationer et godt sted at begynde.

Og lad det være sagt med det samme, meditation kan laves siddende, liggende, stående sågar gående.

Så find den form der passer bedst til dig og bliv guidet ind i en verden af energi.

Meditation er at være stille og være med dit eget rå selv, og så se hvad der sker. Så ingen planlægning af aftensmaden, ingen hængen tilbage i fortiden.

Dette er uvant for de fleste, da vi helt fra spæde er trænede i at være i den næste tanke og i at planlægge fremtiden, sådan er samfundet vi lever i.

Så til at starte med kan det være hårdt arbejde og tage tid at lære dig selv at vende opmærksomheden indad og blive bevidst om hvad der sker inden i dig selv. Men arbejdet er det hele værd og fordelene er mange.

En af de væsentlige fordele som forskerne har fundet frem til er at det er godt for vores mentale og energimæssige sundhed, da meditation er med til at sænke vores blodtryk og frigivelsen af stresshormoner i kroppen.

 

Værs'go - en gratis, guidet meditation at falde i søvn på

Meditation i naturen

Kan du lide at lave meditation i naturen? 

Så tilmeld dig en af mine Chakra vandringer.

Chakra vandring er en stille meditativ vandring i naturen hvor du bliver guidet igennem en rensning af alle dine syv energicentre også kaldet chakra.

Du vil være stille og i ét med naturen, så du kan mærke den healende kraft og støtte som naturen giver dig i denne gående meditation.

Chakravandring er en powerfull måde at løsne op for energi stagnationer i krop og sind, så du kan komme tilbage til dit center.

Jeg vil guide og støtte dig hele vejen