Natur Qi Gong

Vil du med i skoven eller en tur til vandet og mærke Qi Gong i sit rette element? – Så skal du tage med til Natur Qi Gong.

Velkommen til en verden af energi

Vi har et Natur Qi Gong hold ved Skytteholmen Hald Sø tæt på Viborg og afholder også Chakravandringer forskellige steder i landet.

Vores hold er for alle, for vi laver Qi Gong alle kan være med til, uanset for kendskab til disse bevægelser.

Vi laver Qi Gong ude i den smukke natur, følger årets gang og fylder os med energi, ro og velvære.

Du lærer disse smukke gamle helseøvelser, og naturen bidrager med energi og nærvær.

Flere og flere mennesker føler sig stressede og har en følelse af at have mistet forbindelsen til sig selv og deres kerne.

Qi Gong er en anerkendt og meget brugt healingsform som har stor effekt på både din fysiske men også din mentale sundhed og healing.

Natur Qi Gong hjælper mange med at genfinde forbindelsen til egen krop og sjæl igen,

Qi Gong bliver brugt flere og flere steder i behandling mod stress da mange mennesker søger svar og healing i naturen.

Gennem de sidste to år har vi undervist mennesker der har brug for fysisk og mentalt ro og healing i Qi Gong ved Hald Sø.

Vi genfinder roen og lærer teknikker der er nemme at bruge i hverdagen til at holde dig i balance og dit stress niveau nede.

Naturen bidrager med energi, ro og tålmodighed når vi arbejder med os selv og ønsker en mere energifyldt og harmonisk hverdag.

Gør onsdag formiddag til din energioase og hop med på vores Natur Qi Gong-hold eller tilmeld dig en af vores Chakravandringer og bliv renset energimæssigt i krop og sind.

Vi vil gennem vores mange års erfaringer indenfor den kinesiske medicin og Qi Gong guide dig til mere energi, mindre stress og mere velvære gennem disse smukke og meget virkningsfulde bevægelser.

Vi hjælper dig gerne med mere information om Qi Gong, bare send os en mail.

Christina

Christina

Christina er uddannet Qi Gong instruktør fra Golden Wings Qi Gong Center samt fra YOQI Qi Gong acadamy og underviser i forskellige Qi Gong former såsom flow, medicinsk, material og spirituel Qi Gong.