Natur Qi Gong

Vil du med i skoven eller en tur til vandet og mærke Qi Gong i sit rette element? – Så skal du tage med til Natur Qi Gong.

Flere medlems events om året

Som medlem af ChiCare, har du mulighed for at deltage på de offline events som vi afholder flere ange om året forskellige steder i Danmark.

Vores hold er for alle, for vi laver Qi Gong alle kan være med til, uanset for kendskab til disse bevægelser.

Vi laver Qi Gong ude i den smukke natur, følger årets gang og fylder os med energi, ro og velvære.

Du lærer disse smukke gamle helseøvelser, og naturen bidrager med energi og nærvær.

Flere og flere mennesker føler sig stressede, og har en følelse af at have mistet forbindelsen til sig selv og deres kerne.

Qi Gong er en anerkendt og meget brugt healingsform som har stor effekt på både din fysiske men også din mentale sundhed og healing.

Natur Qi Gong hjælper mange med at genfinde forbindelsen til egen krop og sjæl igen,

Gennem de sidste to år har jeg undervist mennesker der har brug for fysisk og mentalt ro og healing i Qi Gong ved Hald Sø.

Vi genfinder roen og lærer teknikker der er nemme at bruge i hverdagen til at holde dig i balance og dit stress niveau nede.

Naturen bidrager med energi, ro og tålmodighed når vi arbejder med os selv og ønsker en mere energifyldt og harmonisk hverdag.

Så tilmeld dig vores medlemevents og få dig en energioase midt i en travl hverdag.

Vi vil gennem vores mange års erfaringer indenfor den kinesiske medicin og Qi Gong guide dig til mere energi, mindre stress og mere velvære gennem disse smukke og meget virkningsfulde bevægelser.

Vi hjælper dig gerne med mere information om Qi Gong, bare send os en mail på:

Christina@chicare.dk

Go´Qi herfra

Christina Nørskov

Grundlægger af ChiCare – en verden af energi

 

Christina

Christina

Christina er uddannet Qi Gong instruktør og Zoneterapeut RAB. Hendes uddannelser har hun blandt andet fra Golden Wings Qi Gong Center samt fra YOQI Qi Gong Acadamy og underviser i forskellige Qi Gong former såsom flow, medicinsk, spirituel Qi Gong.