Log ind

Hej!
Jeg hedder Christina

Her kan du læse lidt om mig som zoneterapeut.

Velkommen til ChiCare

Jeg hjælper kvinder med at forbedre deres sundhed, så de slipper af med sundheds-udfordringer som dårlig søvn, fordøjelsesproblematikker, PMS og gener i forbindelse med overgangsalderen og milde stress symptomer.

Det gør jeg gennem skræddersyet naturlige sundheds og zoneterapiforløb- helt uden brug af medicin.

Der er nok mange af jer, som faktisk ikke rigtigt kender mig, og ikke kender min baggrund Zoneterapeut RAB og Qi Gong instruktør. 

Både zoneterapien og Qi Gong har altid været med mig, det er faktisk en del af min DNA.

Jeg var ikke ret gammel, før jeg fik min første bog om zoneterapi af min mor, og når mine forældre og brødre kom hjem fra arbejde sad jeg og masserede deres fødder når de havde ondt et sted, (dengang syntes jeg det var sjovt når de syntes det gjorde vildt ondt på zonen for eksempelvis en skulder der var ude af balance).

Jeg var så fascineret af hvordan kroppen, energien og zonerne under fødderne hang sammen, og jeg har altid haft den overbevisning om at alt kunne afbalanceres via zoneterapi.

Da jeg blev omkring de 12 år, blev jeg introduceret for karate af en veninde og med det samme var jeg fuldstændig solgt. 

Det var det fedeste jeg nogensinde havde prøvet, og her begyndte min rejse ind i en verden af energi.

Her lærte jeg at bruge min indre kraft, gennem vejrtrækning og meditation, og jeg blev hurtigt rigtig god til det. 

Det var bare naturligt for mig at bruge energien i kampen, og inden længe havde jeg flere mesterskaber med mig, og en forståelse af hvordan energi arbejder.

I 2012 blev jeg færdig uddannet Zoneterapeut RAB og i 2016 blev jeg færdig med min første Qi gong uddannelse og kunne kalde mig Golden Wings Chi Gong instruktør. 

Her 30 år efter mit første møde med zoneterapien og Qi gong har jeg så forenet zoneterapi og Qigong og skabt ChiCare- en verden af energi.

En fysisk klinik med zoneterapi og et online univers der giver dig mulighed for, at søge healing og velvære af krop og sind, gennem bevægelse og viden om Traditionel kinesisk Medicin.

Det kan godt være at jeg ikke er uddannet af en kineser, meeen jeg tror faktisk at der bor en lille kineser dybt inde i mig, som guider og hjælper mig med at hjælpe andre, til at komme i balance gennem Zoneterapi og Qi Gong.

En lang historie om energi fortalt meget kort, jeg kunne fortælle meget mere, men nu er det din tur til at gå på oplevelse i -En verden af energi.

Rigtig god fornøjelse med at finde din vej til healing af krop og sind.

Go’ Qi herfra 

Christina

❤️

Jeg er også bare Christina der er mor til to store drenge på 14 og 17 år, og gift med Claus som jeg har været sammen med siden 1995. Jeg elsker naturen og specielt elsker jeg at komme ud til vesterhavet. Min yndlings film er “eat, pray, love” og alt hvad der har med naturlig healing af kroppen bliver jeg altid draget af. Champagne er min yndlings drik til fester og ellers er jeg bare mest til vand 😉

Tlf.:

+45 61678537

Email:

christina@chicare.dk