Historien om Chi Care

ChiCare er opstået  ud fra et ønske om at give disse healende bevægelser for krop og sind videre til så mange mennesker som muligt, da jeg ser et stigende niveau af stressede mennesker på jorden.

Velkommen til en verden af energi

Der er nok mange af jer, som faktisk ikke rigtigt kender mig, og ikke kender min baggrund for at undervise i Qigong  og zoneterapi. 

Både zoneterapien og Qigong har altid været med mig, det er faktisk en del af min DNA.

Jeg var ikke ret gammel, før end jeg fik min første bog om zoneterapi af min mor, og når mine forældre og brødre kom hjem fra arbejde sad jeg og masserede deres fødder når de havde ondt et sted, (dengang syntes jeg det var sjovt når de syntes det gjorde vildt ondt på zonen for eksempelvis en skulder der var ude af balance).

Jeg var så fascineret af hvordan kroppen, energien og zonerne under fødderne hang sammen, og jeg har altid haft den overbevisning om at alt kunne afbalanceres via zoneterapi.

Da jeg blev omkring de 12 år, blev jeg introduceret for karate af en veninde og med det samme var jeg fuldstændig solgt. 

Det var det fedeste jeg nogensinde havde prøvet, og her begyndte min rejse ind i en verden af energi.

Her lærte jeg at bruge min indre kraft, gennem vejrtrækning og meditation, og jeg blev hurtigt rigtig god til det. 

Det var bare naturligt for mig at bruge energien i kampen, og inden længe havde jeg flere mesterskaber med mig, og en forståelse af hvordan energi arbejder.

I 2012 blev jeg færdig uddannet Zoneterapeut RAB og i 2016 blev jeg færdig med min første Qigong uddannelse og kunne kalde mig Golden Wings Chi Gong instruktør. 

Her 30 år efter mit første møde med zoneterapien og Qigong har jeg så forenet zoneterapi og Qigong og skabt ChiCare- en verden af energi.

Et online univers der giver dig mulighed for, at søge healing og velvære af krop og sind, gennem bevægelse og viden om Traditionel kinesisk Medicin.

Det kan godt være at jeg ikke er uddannet af en kineser, meeen jeg tror faktisk at der bor en lille kineser dybt inde i mig, som guider og hjælper mig med at hjælpe andre, til at komme i balance gennem Qigong og zoneterapi.

En lang historie om energi fortalt meget kort, jeg kunne fortælle meget mere, men nu er det din tur til at gå på oplevelse i -En verden af energi.

Rigtig god fornøjelse med at finde din vej til healing af krop og sind.

Go’ Qi herfra 

Christina

❤️

Tlf.:

+45 61678537

Email:

christina@chicare.dk