Hvad er Qi Gong?

Vi kan oversætte Qi Gong til energi gymnastik. Læs mere om Qi Gong herunder.

Det hele handler om energi

ChiCare (udtales tjii kærre) og her handler det hele om energi.

Alt omkring os og inden i os, er et netværk af vibrationer og energi som arbejder sammen.

Spørgsmålet er om din vibration hjælper dig til mere sundhed, kærlig omsorg og optimal udholdenhed? 

Eller om din energi bevæger dig mod stress, smerter og følelsen af stagnation i krop og sind.

Hos ChiCare hjælper vi dig med at udvikle og fintune din evne til at styrke din fysiske og mentale sundhed gennem body-mind træning.

Gennem vores træningssessioner og diverse workshops og forløb bliver du en powerfull og aktiv medspiller i dit eget energi-flow, så du kan øge din sundhed fysisk, mentalt og spirituelt.

Qi Gong er en personlig oplevelse af arbejdet med energi. 

Og det er din unikke oplevelse af træningerne, der definerer hvad Qi Gong er for dig.

Chicare (1 of 6)

The power of Qi!

Qi Gong er en smuk kombination af fysiske bevægelser, åndedrætsteknikker og meditation, hos ChiCare træner du evnen til mærke dig selv, evnen til at mærke egne grænser og til at mærke efter hvad du kan gøre for at komme ind i et positivt energiflow.

Gennem de sidste årtier er disse smukke og helsebringende øvelser blevet mere og mere kendte  her i Vesten til brug for, at hjælpe mennesker til mere energi, sundhed, velvære, forebyggelse og energi rehabilitering efter sygdomsforløb.

Her i Vesten bliver Qi Gong ofte brugt til forløsning stress og smerter, men disse gamle bevægelser gemmer på meget mere end blot stressforløsning og smertelindring. 

Disse øvelser bringer nemlig helse, vitalitet og healing på celleplan til dig.

Qi Gong betyder....?

Qi betyder livs energi og Gong betyder at mestre/nære så oversat betyder Qi Gong at mestre livsenergien eller at nære livsenergien.

Qi Gong har sit udspring fra den kinesiske medicin og er en del af den kinesiske medicins seks grene som er: Akupunktur, urtemedicin, Feng Shui, ernæring, energi massage og Qi Gong, denne form for energimedicin og healing er udviklet gennem mange tusind år og har til formål at:

Afstresse krop og sind

Øge energiflowet i kroppen

Bringe healing til os mennesker

Når vi underviser i Qi Gong, lægger vi meget vægt på, at vores kursister arbejder ud fra det sted de er nu, og ikke overskrider deres egne grænser.

Åndedrættet og vejrtrækningsøvelser i bevægelserne er også en stor del af undervisningen, for med åndedrættet trækker vi livet ind og giver slip på alt det der ikke tjener os mere på.

Åndedrættet er forbindelsen mellem krop og sind.

Det energimæssige aspekt af Qi Gong, det at kunne mærke din chi og lære at guide chién hen, hvor der er brug for den er også en stor del af undervisningen.

Lidt populært sagt, er vores Qi Gong-undervisning faktisk mindfulness i bevægelse – “where the mind goes chi flows”.