Personlig coaching

Skal vi være din personlige coach?

Een til een online coaching

Det kan være svært at komme ud af døren når du har stress. Vi har løsningen og kommer til dig online, så du i ro og mag kan få hjælp.

Dette unikke tilbud er til dig der vil have en nem adgang til en professionel og erfaren terapeut.

Vi starter med en indledende samtale på enten mobilen, Messenger eller Zoom. Her fortæller du om dine ønsker og om din historie. Sådan finder vi ud af om vi kan hjæpe dig. Efter samtalen sender vi dig et tilbud på, hvad vi mener vil være det mest passende tilbud til dig.

Vi kan tilbyde dig et 5, 10 eller 15 timers onlineforløb, hvor vi tager udgangspunkt i den indledende samtale.

Det handler om tryghed og nærvær. Vi er med dig hele vejen.

Venlig hilsen Christina og Iben

Chi Care – en verden af energi

Iben

Iben som personlig coach

Siden 1998 har jeg arbejdet som holistisk terapeut og underviser.

Samtalen og den fysiske behandling har gået hånd i hånd. Og tiden i dag er til fordybelse, Chi Gong og samtale.

Når folk kommer i min klinik til en samtale er der fokus på den personlige udvikling fysisk og mentalt. Det samme sker online.

Hvad betyder det og hvad får du?

Vi starter med en telefonisk samtale hvor vi finder ud af om du kan li den måde jeg arbejder på.

Derefter ”mødes” vi online. I de konsultationer kommer vi omkring hele dig. Med fysiske Chi Gong og stræk øvelser, samt mere mentale øvelser. Vi kommer også omkring vitaminer, mineraler, olier og din kost, kun hvis dette er dit ønske.

I dit tempo, finder vi sammen vejen du finder dig hjemme på. Du får gode råd der er tilpasset dit unikke behov. Den måde du oplever stress på, tager jeg alvorligt og sammensætter et forløb nøjagtigt tilpasset dig. Alt dette udvikler sig i takt med at du kommer mere i balance.

Hvorfor så 5, 10 eller 15 konsultationer?

Du er ikke kommet sovende til din stress. Det tager tid før at din krop, dit sind og din sjæl forstår, at du mener, at du er klar til forandring. At komme tilbage i balance tager tid. Du har vaner, både fysiske og mentale, der skal have tid til at slippe. Derefter tid til at du bliver bygget op igen.

Konsultationerne er i starten med korte intervaller. Senere i forløbet bliver der længere tid mellem hver konsultation. Senere kan du begynde at dele timerne op i 15 til 30 minutters sessioner, fordi der måske kun er en lille ting der skal vendes.

Hvorfor skal du vælge et forløb?

Du vælger et forløb fordi du er træt at ”prøve” alt muligt. Og træt af at blive ”tabt” på halvvejen. Fordi du er klar til at tage dig selv seriøst. Og klar til at komme videre i dit liv. Et liv med mere glæde, mere følelse af styrke, ro og nærvær.

Bestil en gratis indledende samtale med Iben

Christina

Christina som personlig coach

Døjer du med stress?

Jeg hjælper dig med at genfinde din indre styrke gennem Qi Gong, meditation og vejrtrækning og jeg støtter og guider dig hele vejen.

Qi Gong er en vidunderlig måde at afstresse, skabe ro og få healing af krop og sjæl.

Når du vælger enetimer i Qi Gong bliver det et tæt samarbejde mellem dig og mig, hvor jeg sammensætter forløbet og timerne sammen med dig så det passer ind i din hverdag, familie forhold og arbejdssituation.

Naturen er alle steder omkring dig, du er en del af naturen og vi mennesker har brug for naturen for at være hele og i balance.

Som Qi Gong instruktør har jeg valgt naturen og energien som mine rådgivere, og derfor bruger jeg aktivt  naturen som en helt naturlig del af din healingsproces.

Mine specialer er:

  • Natur Qi Gong mod stress
  • Qi Gong mod stress
  • Bliv stærk gennem dit åndedræt

Jeg hjælper dig med at holde fokus

Jeg laver et forløb specielt sammensat til dig

Jeg slipper dig ikke, men er din hjælper på sidelinjen

Vi tager tiden der skal til

Vi skaber forandringen sammen

Du er 100% i fokus

Du har styrken inden i dig og sammen skaber vi de resultater du ønsker i dit liv.

Interesseret? Send mig en e-mail og jeg vil lave en 30 minutters afklarende samtale med dig, så du kan finde ud af om det jeg tilbyder er det rigtige for dig.

Bestil en gratis indledende samtale med Christina

Tlf.:

+45 30821869

Email:

iben@chicare.dk / christina@chicare.dk